Home

Customers

Company

Downloads

Partners

eShop

Services & Support

Solutions

News and Events

ITurnITy-NL

Producten

Diensten & Support

Onze Partners

eShop
https://www.ITurnITy.com
Mitigates business risk by increasing fraud detection & improving audit efficiency! eVisie Business Umbrella’s, Protects your Company against the Unexpected!
ITurnITy-NL
Contact
Vacatures
Disclaimer
Bedrijfsinfo
Diensten & Support
Onze Partners
OpenVMS
eShop
Producten

 

Introductie

ITurnITy Information Group B.V. is de houdstermaatschappij van ITurnITy Software Solutions, ITurnITy Consulting, ITurnITy Hardware Solutions en ITurnITy Programming Service Europe, bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in verschillende automatiseringsdiensten.

De ITurnITy Information Group is ontstaan door haar grote expertise en doorzettingsvermogen, welke zijn opgebouwd door het succesvol afronden van vastgelopen IT-projecten van derden en het regelmatig uitvoeren van IT-audits in probleemtrajecten.

ITurnITy is samen met haar Business Partners marktleider voor het bestuur van de IT, de controle van gegevens van de onderneming en de nalevering hiervan binnen de automatisering. Ondersteunende organisatie om de interne controles van de IT (die op CobiT worden gebaseerd) evenals externe regelgevende naleving na te leven, zoals Sarbanes – Oxley, Basel III, MiFID, Solvency II en vele anderen.

Het Team van ITurnITy verstrekt industrie-leidende bedrijven informatiebeveiligingsoplossingen, binnen de sectoren van Financiële Dienstverlening, Overheid, Retail, Telecom, Energy, Manufacturing, Utility en Chemicals binnen uiterst kritieke en gevoelige werkende omgevingen.

ITurnITy manifesteert zich sinds 1997 in de automatiseringsbranche als een betrouwbare en kundige partner in informatisering en automatisering. Onze IT Professionals werken aan de ontwikkeling, integratie, testen en het beheer van applicaties en infrastructuren die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering van onze relaties.

Daarnaast is ITurnITy de partner voor alle fasen van IT-Projectmanagement, Veiligheid & de naleving hiervan, Controle & Certificatie, Softwareontwikkelingsprojecten, Database Design & Tuning en Recovery Operaties, System- & Netwerkintegration, Services & Migraties, Audits en Opleidingen. Deze diensten verlenen wij op basis van detachering of fixed price en/of fixed date basis.

Het hoofdkantoor van ITurnITy is gevestigd in Hoorn, Nederland. ITurnITy werkt door middel van lokale nevenvestigingen door geheel Europa, Midden Oosten, Africa en Azië. ITurnITy is gekend binnen deze markten als een betrouwbare en innovatieve partner. ITurnITy beschikt over Follow the Sun - Service & Support, hierdoor beschikken onze relaties 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar over onze dienstverlening.

Home
Customers
Company
Downloads
Partners
eShop
Services & Support
Solutions
News and Events
ITurnITy-NL
Producten
Diensten & Support
Onze Partners
eShop